Verzekering

Vergoeding Camouflagetherapie

Aanvullende zorgverzekeringen dekken veelal de camouflagetherapie en de gebruikte Dermacolor Camouflage-producten

Gaat het om een aandoening in het gezicht, dan kan het zijn dat u in aanmerking komt voor een (volledige) vergoeding wanneer u een aanvullende zorgverzekering hebt. Soms zal het een eenmalige vergoeding gedurende de gehele verzekeringsduur zijn. Bent u goed verzekerd, dan kan het zijn dat u elk jaar tot een bepaald bedrag kunt declareren. Klik hier voor meer informatie over de vergoeding van uw camouflagetherapie.

Informeer a.u.b. ook altijd zelf bij uw zorgverzekering. Daar zal mogelijk gevraagd worden naar de registratie van de specialiste. Dit zijn de codes:

AGB: 89100300
AGB-praktijk: 89053885
ANBOS-Kernlid: 25935

Niet iedere verzekeraar is bekend met camouflagetherapie. Geef in dat geval de prestatiecode 7012. U ontvangt een speciale nota die u zelf bij de verzekeraar in kunt dienen.

Bij littekens (waar ook op het lichaam) die ontstaan zijn door een ongeval, kan het zijn dat er levenslang aanspraak gemaakt kan worden op uw (letsel)schadeverzekering of die van de veroorzaker.

.

Frederique Nuhaan – Dermacolor Camouflage Specialiste
Dermacolor Camouflage Cream
Dermacolor Camouflage Cream
Dermacolor Camouflage Cream
Dermacolor Camouflage Cream

Wat wij bieden

Voor veel mensen is camouflagetherapie (helaas) de laatste optie. Vaak is er al van alles geprobeerd om een huidafwijking minder zichtbara te maken. Soms met alle gevolgen van dien. We zien cliënten met extra schade door chemische peelings of laseren. Camouflagetherapie betekent veelal dat er – zeker op de korte termijn – geen andere oplossing is. Toch kan een huidafwijking met het Dermacolor Camouflage System en het juiste advies vaak volledig onzichtbaar gemaakt worden.

De meeste huidtherapeuten en schoonheidsspecialistes hebben veelal weinig ervaring met camouflageproducten. De technieken die in de opleidingen aangeleerd worden, sluiten bovendien meestal een natuurlijk resultaat uit terwijl dat wel mogelijk is. U hoeft niet met een dik plakkaat make-up op de huid rond te lopen. Wij helpen ook veel mannen en bij hen is het vaak nog belangrijker dar er geen make-up te zien is. Dat kan!

Wat we kunnen camoufleren: Vitiligo, hyperpigmentatie, hypopigmentatie, vaatafwijkingen, brandwonden, littekens, naevus flammeus (wijnvlek) en nog veel meer.

We kunnen niet camoufleren: actieve acne, open wonden, verse verbrandingen. U moet er ook rekening mee houden, dat een reliëfverschil (bijv. door een dik litteken) niet zal verdwijnen. Dit zal hooguit optisch minder opvallend gemaakt kunnen worden.

Veilige Producten

Dermacolor is uitgebreid getest op mensen een zeer gevoelige huid. We kwamen uitzonderlijk goed uit de test en ontvingen het ECARF-keurmerk. De camouflagecreme is op wasbasis en daardoor ook ontstekingsremmend.

Veel Ervaring

Frederique heeft ruim 25 jaar ervaring en zich vrijwel geheel gespecialiseerd in camouflagetherapie. Dankzij de vele consulten heeft zij veel kennis van verschillende aandoeningen en huidtypes.

Tevreden Cliënten

In de loop der jaren hebben we vele honderden mensen tot volle teveredenheid persoonlijk geadviseerd.

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact met ons op. Het is vaak het handigste om ons even te bellen. Dat kan op nummer 0180 46 62 32. Mailen kan ook. gebruikt u hiervoor het formulier en geef a.u.b. aan wat er gecamoufleerd zou moeten worden.

Of praat met Frederique

FREDERIQUE NUHAAN

Dermaclor Camouflage Specialiste