Home » Blog » Vergoeding Dermacolor Camouflage

Vergoeding Dermacolor Camouflage

Vergoeding Camouflagetherapie

Introductie

Ik krijg veel vragen over de vergoeding door verzekeraars van onze camouflagetherapie. Het is bij veel zieketekostenverzekeringen mogelijk om mijn Dermacolor camouflagetherapie en de gebruikte producten vergoed te krijgen. Ik ben voor Kryolan Nederland apart geregistreerd als erkend behandelaar.

Vergoeding uit aanvullend pakket

Wanneer u aanvullend verzekerd bent, bieden veel verzekeraars een vergoeding. Het gaat dan meestal wel om een aandoening in het gezicht. Klik hier voor een overzicht. Ik adviseer om altijd vooraf contact op te nemen met uw verzekeraar om teleurstellingen achteraf te voorkomen.

U kunt dan ook vragen naar ‘prestatiecode 7012’. Mijn AGB-code is 89100300. Meer informatie vindt u hier.

Vervelend genoeg vergoedt DSW alleen camouflagetherapie die gegeven wordt door een huidtherapeut. Dat ben ik niet. Ik benader de camouflage met het Dermacolor Camouflage System vanuit een make-up achtergrond, waardoor u bij mij een natuurlijk resultaat zult krijgen. Anders dan schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten kan ik beschikken over honderden verschillende kleuren camouflage crème en fixeerpoeder.

Wat kost het?

Voor een consult en training van twee uur waarmee u in één keer helemaal klaar bent, reken ik eenmalig €95. De producten zelf zijn zeer voordelig. Afhankelijk van uw wensen en hoeveel kleuren u nodig hebt, kunt u daarnaast grofweg rekening houden met een startpakket van tussen de €75 en €150. Daar kunt u dan eigenlijk altijd een hele tijd mee vooruit. De producten kunt u hier bekijken.

Frederique
Dermacolor Camouflage Specialiste

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *