Home » Blog » Dermacolor Light Foundation Cream

Dermacolor Light Foundation Cream

Dermacolor Light Cream Foundation

Introductie

Omdat de Dermacolor Light Foundation Cream (70102) niet meer door Kryolan gemaakt wordt, krijg ik als camouflagespecialiste veel vragen over alternatieven. Dit product was in Nederland leverbaar in de kleuren A1, A2, A3, A4, A5, A6, A7, A8, A9, A10, A11, A12, A13, A14, A15 en A16. Dus maar 16 kleuren. Bij de medische camouflage kan ik een keuze maken uit bijna 300 kleuren in het Dermacolor Camouflage System en dat maakt nogal een verschil.

Niet bedoeld voor camouflage

Dermacolor Light is eigenlijk nooit bedoeld geweest voor medische camouflage. Het is een prettige foundation die beter dekt dan een normale foundation, maar niet meer dan dat. Omdat het in Nederland maar in 16 kleuren beschikbaar was, grepen veel huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten dit assortiment dankbaar aan als een overzichtelijk “alternatief” voor het toch wat ingewikkeldere Dermacolor Camouflage System dat er in honderden kleuren is. Dermacolor Light Foundation Cream heeft een andere basis en minder pigmenten, bevat geen bijenwas en kan niet waterproof of veegvast gemaakt worden.

Wie nu op zoek is naar een andere optie om huidproblemen te camoufleren, kan ik echt het Dermacolor Camouflage System van harte aanraden. Ik kan u leren dit dun en natuurlijk aan te brengen en toch grote kleurverschillen volledig onzichtbaar te maken. Met de juiste fixatie wordt de camouflage waterproof en veegvast. In gebruik is de Dermacolor Camouflage Cream ook nog eens veel voordeliger.

Persoonlijk Advies

Ik kan u niet op afstand adviseren. Evenmin is het mogelijk om u te vertellen welke kleur u in nu de Dermacolor Camouflage Cream kunt nemen in plaats van een kleur in de Dermacolor Light Foundation Cream. Waarschijnlijk is uw huidige kleur (met een zo beperkte keuze) hoe dan ook geen 100% match en bovendien gaat het toch om hoe een ander product op de huid werkt.

Voor een consult en training van twee uur waarmee u in één keer helemaal klaar bent, reken ik eenmalig €95. De producten zelf zijn zeer voordelig. Afhankelijk van uw wensen en hoeveel kleuren u nodig hebt, kunt u daarnaast grofweg rekening houden met een startpakket van tussen de €75 en €150. Daar kunt u dan eigenlijk altijd een hele tijd mee vooruit. De producten kunt u hier bekijken.

Wanneer u aanvullend verzekerd bent, dan worden het consult en de geadviseerde producten mogelijk door uw zorgverzekeraar vergoed. Maak via 0180 46 62 32 (Ma. t/m Za. 9:30-17:00 u) een afspraak in Krimpen aan den IJssel (bij Rotterdam).

Frederique
Dermacolor Camouflage Specialiste

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *