Home » Blog » Fixeerpoeder echt nodig?

Fixeerpoeder echt nodig?

Introductie

Ik krijg vaak de vraag of de fixeerpoeder echt nodig is. Sommige van mijn cliënten hebben eerder elders alleen de Dermacolor Camouflage Cream geadviseerd gekregen of er is een andere poeder bij verkocht. Het antwoord op de vraag is in elk geval “ja”.

Alleen waterproof met poeder

De camouflage heet niet voor niets “Dermacolor Camouflage System”. Wanneer de Dermacolor Camouflage Cream gebruikt wordt, kun je die alleen met de speciale Dermacolor Fixing Powder veeg- en watervast maken. De poeder moet daarvoor wel met een poederdons in de crème gedrukt worden. Vervolgens is er 10 tot zelfs 15 minuten nodig voor een volledige binding. Het restant borstelt u dan weg.

Het juiste advies

Wij hebben de poeder ook in zo’n 20 kleuren. Het is belangrijk om die precies af te stemmen op de gebruikte camouflagekleur(en). Zeker bij een donkerdere huid kan de poeder na een minuut of 10 de kleur van het eindresultaat veranderen. Graag adviseer ik u persoonlijk.

Frederique
Dermacolor Camouflage Specialiste

2 reacties op “Fixeerpoeder echt nodig?”

  1. Ik wil heel graag mijn gezicht camoufleren…ik weet alleen niet welke kleur. Aanstaande zaterdag heb ik namelijk de bruiloft van mijn broer. Hoop dat u mij zo snel mogelijk kunt helpen.

    1. Sorry, ik kan u echt niet op afstand helpen. Het enige wat ik u misschien nog op deze korte termijn kan bieden, is dat u mij zaterdag in Krimpen aan den IJssel (bij Rotterdam) de camouflage laat verzorgen. Ik zit eigenlijk al wel helemaal vol met afspraken dus het zal passen en meten worden. Is dat eventueel een optie, dan kunt u het beste bellen met 0180 46 62 32.

      Frederique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *