Home Consult Support Webshop               
 
Home >
Webshop
 
Welkom in onze webshop. Hier vindt u het volledige assortiment Dermacolor-producten en kunt u alle kleuren bestellen! Ook bieden wij u een zorgvuldig samengestelde selectie uit ons assortiment accessoires. Meer van dergelijke producten vindt u in de complete webshop van Kryolan Nederland.

Met Dermacolor kunnen ernstige huidproblemen geheel gecamoufleerd worden. Zelfs dieprode wijnvlekken zijn eenvoudig en gedurende de hele dag verborgen te houden.

Als u onze producten niet eerder gebruikt hebt, dan is het niet eenvoudig om de juiste kleuren te vinden. Eventueel kunt u beginnen met het bestellen van een mini paletje, maar de beste resultaten worden behaald na een persoonlijk consult. Klik hier voor meer informatie. Helaas kunnen wij zonder voorafgaande afspraak geen kleuradvies geven in onze showroom.
             

  Camoufleren
Hier vindt u alle producten om (ernstige) huidproblemen te camoufleren. Zelfs dieprode wijnvlekken zijn geheel weg te werken.
Naar Producten
   

  Reinigen
Met deze producten verwijdert u de camouflage make-up grondig van de huid. Bevatten verzorgende ingrediŽnten.
Naar Producten
 
  Fixeren
Om de producten veeg- en watervast te maken hebt u een fixeerpoeder en/of -spray nodig.
Naar Producten
 

  Verzorgen
Producten om de huid voor- en achteraf te verzorgen.
Naar Producten

  Egaliseren
Hebt u een onregelmatige huid of littekens? Met deze producten kunt u de huid egaliseren alvorens de camouflage make-up aan te brengen.
Naar Producten
    Accessoires
Een zorgvuldig samengestelde selectie uit ons assortiment penselen, sponsjes en spateltjes.
Naar Producten
 
Klik hier voor informatie over
een persoonlijk kleuradvies en uitgebreide coaching.