Home >
Showroom
Onze Showroom


Bezoek onze Showroom
Op een paar autominuten van Rotterdam vindt u Krimpen aan den IJssel onze grote showroom. Op ruim 80 vierkante meter presenteren wij een groot deel van ons assortiment. Hier vindt u alle schmink en professionele make-up van Kryolan, wimpers, baarden & snorren van echt haar, make-up spiegels en nog veel meer.

De showroom is van van maandag t/m vrijdag tussen 9:30 en 17:00 u te bezoeken.

Komt u van ver en/of heeft u uitgebreider advies nodig? Dan raden wij het aan om vooraf een afspraak te maken. Op veel momenten is het hier namelijk extreem druk. We kunnen u trouwens in overleg ook 's avonds en in het weekend ontvangen. Bel 0180 46 62 32 voor het maken van een afspraak.Adres en Route
KRYOLAN Nederland is gevestigd op:

Stormpolderdijk 8
2921 LL  Krimpen aan den IJssel

We zitten op industrieterrein Stormpolder. Plan uw route via de ANWB Routeplanner. Er is voldoende gratis parkeerruimte voor de deur en in de directe omgeving.

Komt u met het openbaar vervoer, dan plant u uw reis hier. Het dichtstbijzijnde treinstation is Rotterdam Alexander. Daar kan het beste de metro genomen worden naar Capelsebrug en daar stapt u over op de bus.Uw Aankopen
Eventuele aankopen kunt u gelijk meenemen. Ons magazijn zit meteen achter de showroom en meestal kan uw order gelijk gereed gemaakt worden. Producten die niet voorradig zijn, worden binnen een paar dagen nageleverd.

Uw aankopen kunt u ook betalen met PIN.

Bel voor het bezoeken van onze Showroom:
0180 46 62 32