Home Consult Support Webshop               
 
Home > Klantenservice >
Consulten
 
Dermacolor Camouflage-producten zijn leverbaar in honderden kleuren. Het is moeilijk om op afstand de juiste kleur(en) te vinden en bovendien moet u leren om ze te mengen, goed op te brengen en te fixeren.

Wij hebben helaas gemerkt dat veel mensen in het verleden van anderen onjuist advies hebben gekregen. Velen zijn bij voorbeeld met slechts een enkele kleur naar huis gestuurd. Hierdoor is er bijna nooit een goed resultaat te behalen. We kunnen niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om de juiste kleuren te mengen. Bijna goed is niet goed genoeg.

KRYOLAN Nederland heeft een aantal persoonlijke consulten ontwikkeld. Ze kosten tijd en geld, maar zijn zeker de investering waard. Samen met een getrainde medewerker gaat u aan de slag. De verschillende mogelijkheden vindt u hieronder. Maak a.u.b. gebruik van het intakeformulier voor het maken van een eventuele afspraak.

Komt u van ver? Maak er dan een leuke dag van in bijv. Rotterdam, Schoonhoven, Gouda of de Krimpenerwaard.

 
Consult A - Basis Kleurbepaling
Tijdens dit consult wordt er samen met u naar uw kleur(en) gezocht. Dit consult is enkel mogelijk als u al bekend met het Dermacolor Camouflage System en bijv. een update wat betreft de kleur(en) nodig hebt. Uw huidskleur verandert namelijk in de loop der tijd.

Ook geschikt om de juiste kleur fixeerpoeder te laten bepalen.

Duur: Maximaal 30 minuten
Kosten: EUR 39.00 inclusief BTW
Naar het vrijblijvende intakeformulierConsult B - Kleurbepaling & Persoonlijke Training
Tijdens maximaal 2 uur wordt er niet alleen met u gezocht naar uw kleuren, maar ze worden ook uitvoerig getest. U leert ze zelf te mengen en krijgt uitgebreide instructies. Vervolgens krijgt u begeleiding bij het opbrengen, waterproof maken en verwijderen van de camouflageproducten.

Dit consult raden wij aan als u nog niet bekend met dit camouflagesysteem of als u elders onvoldoende/onjuist advies hebt gehad.

Duur: Maximaal 2 uur
Kosten: EUR 95.00 inclusief BTW
Naar het vrijblijvende intakeformulierConsult C - Vervolgconsult & Beauty Make-Up
Dit consult bouwt voort op het bovenstaande. Enige tijd na Consult B hebt u opnieuw een afspraak van maximaal 2 uur. In deze tijd wordt er eerst gekeken of alles naar wens gaat en kijkt onze specialiste of er verbeteringen mogelijk zijn in de door u aangebrachte camouflage. Vervolgens gaat zij met u een stap verder en krijgt u persoonlijk advies en begeleiding bij het opbrengen van uw beauty make-up. Er kan daarbij een keuze gemaakt worden uit het enorme aanbod van KRYOLAN.

Duur: Maximaal 2 uur
Kosten: EUR 95.00 inclusief BTW
Naar het vrijblijvende intakeformulierConsult B + C - Combinatiepakket
Boekt u beide consulten tegelijkertijd dan geldt er speciaal tarief. Bovendien maakt deze combinatie het mogelijk de training helemaal persoonlijk op u toe te snijden.

Duur: 2 x Maximaal 2 uur
Kosten: EUR 179.00 inclusief BTW
Naar het vrijblijvende intakeformulier

 

Ga naar de webshop